Hem » 02 februari 07:27, Uppdatering, Uddevalla

02 februari 07:27, Uppdatering, Uddevalla

Kvällen den 13/12 anträffades en kvinna född 1943 död i sin lägenhet på Skogslyckan i Uddevalla. Hon hittades av hemtjänsten och från början behandlades ärendet som ett dödsfall utan misstanke om brott. Ganska snart uppstod dock misstankar om att kvinnan hade blivit mördad och senare bekräftades detta vid obduktionen. Hur kvinnan blivit mördad kan vi inte att kommentera i nuläget. 

Sedan mordet inträffade har det bedrivits en omfattande spaning och ca 300 förhör har genomförts. Teknikerna har genomfört en mängd undersökningar och nu har utredningen kommit så långt att en person kan misstänkas för brottet. 

Den misstänkte är en man som är drygt 50 år. Han hämtades in under gårdagen och efter förhör anhölls han av åklagare misstänkt för mord. Hans förhållande till offret vet vi inte och det är en av de saker som vi kommer att utreda. Vi vet heller inget om motiv eller andra omständigheter kring varför kvinnan blivit mördad. Allt detta skall vi försöka få svar på genom den fortsatta utredningen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *