Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

11 december 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammafattning av nattens händelser.

22:21 Mordbrand Landalabergen i Göteborg.
Polis och räddningstjänst larmades till en brand i Landalabergen. Räddningtjänsten släckte branden som bedömdes kunnat ha spridningsrisk. Polis fattade misstanke om mordbrand och upprättade en anmälan. En tekniskt undersökning beställdes för att säkra bevisning samt utreda händelseföloppet.
Ingen skadad eller gripen i nuläget.  

22:33 Rattfylleri E20 skara Glasbacken.
En anmälare tipsade polis om en Lastbil med chaufför som kördes mycket vingligt på E20 i riktning mot Stockholm. Anmälaren såg hur lastbilen nästa åkte i diket vid ett flertal tillfällen. Polis han ikapp lastbilen och fick stop på den och kontrollerade chauffören som direkt misstänktes för grovt rattfylleri. Mannen en tysk medborgare i 40-årsåldern medtogs av polis för blodprov och förhör.  

23:13 Försök till rån Köldgatan i Göteborg.
Polis larmades om ett rån. En man blev utsatt för ett försökt till rån då tre maskerade gärningsmän sprang fram till hans bil och skrek att han skulle komma ut annars skulle de skjuta honom. Mannen steg ur bilen och fick då flera slag i ansiktet. Polis grep två maskerade misstänkta gärningsmän i samband med rån försöket. Båda gripna gärningsmännen är i 20-årsåldern.  

02:26 Grov misshandel Viskastrandsgatan Borås.
Tre unga kvinnor gick tillsammans när en för dem okänd bil dök upp och flera män började jaga dem. Två av kvinnorna undkom den tredje kvinnan som är i 20-årsåldern misshandlas svårt av flera maskerade gärningsmän. Kvinnan fick föras med ambulans till sjukhus.
Polis hör vittnen på plats och medtar personer för förhör samt säkrar tekniskbevisning.
Ingen gripen i nuläget. Skade läget för kvinnan är okänt.

  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.