Hoppa till innehåll
Hem » LANDSKRONA: Fyra personer hämtade till förhör

LANDSKRONA: Fyra personer hämtade till förhör

Efter de senaste dagarnas händelser med grov brottslighet pågår ett intensivt arbete på bred front. Det handlar bland annat om informationsinhämtning och underrättelsearbete samt utredningsarbete.

– Fyra personer är hämtade till förhör i samband den grova brottsligheten. Dessa släpptes efter förhör och husrannsakan men är fortsatt intressanta i utredningen, säger Jonas Berg, kommenderingschef för insatsen i Landskrona.

– Vid husrannsakan påträffades bland annat 200 limpor illegala cigaretter samt en mindre mängd narkotika, tillägger han.

Utredningen fortsätter med fullkraft och hela polisområdet nordvästra Skåne hjälper Landskronapolisen i detta arbete.

 – Det som har skett är helt oacceptabelt och kommer att få konsekvenser för den kriminella miljön på ett eller annat sätt. Vi har en god bild av vilka personerna är som ingår i den kriminella miljön och det är fyra av dessa som inledningsvis har hämtats in till förhör, säger Jonas Berg och fortsätter:

–  Det märks tydligt att landskronaborna vill hjälpa till och bidra till att Landskrona får vara en trygg och säker stad för alla, menar Jonas Berg.
Han vill samtidigt tacka för de tips som kommit in och uppmanar till att fortsätta med att lämna tips och information som kan vara av intresse i utredningen.

Ring 114 14 eller :

https://polisen.se/kontakt/mejla-region-syd/

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne