Hoppa till innehåll
Hem » Polisen vill ha tips om cykel efter explosionen i Linköping

Polisen vill ha tips om cykel efter explosionen i Linköping

Lådcykel

Polisen önskar komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser av en specifik typ av cykel i området runt Hamngatan/Ådalagatan, och anslutande kvarter, tiden före brottet. Dels under fredagsmorgonen, men även tidigare än så.

Det gäller en cykel med en låda framtill. Cykeln på bilden kan skilja sig från den cykel vi söker när det gäller färg och annan utformning. Polisen vill också komma i kontakt med ägare till denna typ av cykel, som har parkerat sin cykel i området.

Den som har information om detta bör ringa 114 14 eller använda polisens tipsformulär: https://polisen.se/kontakt/mejla-region-ost/

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.