Hoppa till innehåll
Hem » 18 juni 08:10, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 juni 08:10, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19:01 Göteborg, försök till rån: En pojke i 15-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han blivit slagen i samband med ett rånförsök utanför Liseberg. Ett större gäng ska ha försökt tilltvinga sig pojkens halskedja och hans kamrats telefon. Gärningsmännen finns inte kvar på platsen när patrullen anländer. En anmälan gällande ringa misshandel och försök till rån upprättas.

21:26 Göteborg, försök till misshandel: En man kontaktar polis och uppger att han sett hur två personer gjort inbrott och stulit gods på en byggarbetsplats i Högsbo. Gärningsmännen lämnade sedan på moped och anmälaren följer efter. Flera patruller söker i området men utan framgång. Inringaren uppger att de misstänkta tjuvarna ska ha sett att han följde efter dem och då kastat en hammare eller liknande mot honom, dock utan att träffa. En anmälan om försök till misshandel upprättas.

03:10 Göteborg, allmänfarlig ödeläggelse: Polisen får flera samtal om en kraftig smäll i Flatås. Vittnen uppger också att de sett eller hört mopeder/motorcyklar lämna platsen kort därefter. Vid en portuppgång tycks något ha exploderat, ingen person har dock kommit till skada. Ett område kring platsen spärras av och nationella bombskyddet kallas till platsen. Under natten har polisen bland annat jobbat underrättelsearbete, säkra bevisning och höra vittnen. I nuläget är ingen person gripen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.