Hoppa till innehåll
Hem » 13 mars 08:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

13 mars 08:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Två personer har gripits, se notis nedan, och cirka 25 personer har omhändertagits för tillnyktring, narkotikapåverkan eller för att ha stört allmän ordning. De två ärenden som sticker ut mest från natten:

22.20 Polisen fick larm om att två personer hade jagats på Medevivägen i Motala av några maskerade personer som eventuellt skulle ha något vasst stickvapen. När polis kom till platsen anträffades två män i ett trapphus som stämde in på signalementet på de som jagat. Männen greps, misstänkta för försök till grov misshandel. De är i 20- och 30-årsåldern. Under natten fattade åklagare beslut om att de skulle anhållas. Ingen ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Åklagare leder förundersökningen.

00.25 Det kom samtal till 112 om höga smällar i Ektorp, Norrköping. Polisen kom dit och hittade spår av att någon hade skjutit knallskott. Ingen person ska ha skadats. Polisen genomförde kontroller av personer och fordon. Rättsläget är grovt vapenbrott. Ingen har frihetsberövats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.