Hoppa till innehåll
Hem » 16 mars 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

16 mars 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De tre ärenden som sticker ut mest:

22.04 Polisen larmades om att någon eventuellt hade skjutit något mot ett fönster till en bostad i Berg, Linköping. Polis kom till platsen. Det kunde konstateras ett par små runda hål i ett fönster. Det var ett tvåglasfönster och det hade gått hål i det första glaset, men inte i det andra. Ingen skadades. Polisen sökte efter vem som kunde ha gjort det men utan framgång. En anmälan om skadegörelse upprättades.

00.54 Polisen larmades om glaskross på ett företag på Hantverkaregatan i Norrköping. Det hade gått flera larm till ett väktarbolag. Polisen kom dit och sökte av platsen. Ingen verkade ha tagit sig in i lokalen och ingen misstänkt person fanns kvar. Polisen skrev en anmälan om skadegörelse.

03.36 Det kom larm om ett pågående inbrott mot ett apotek i Skärblacka. Ett vittne såg två maskerade personer lämna till fots med gods med sig. De hade krossat en ruta för att ta sig in. Polisen skickade flera patruller till platsen, inklusive hund. Patrullerna sökte av området men ingen misstänkt kunde hittas. Polisen gjorde också en teknisk undersökning och pratade med vittnen. Vad som stals och hur mycket är oklart. En förundersökning om stöld genom inbrott har inletts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.