Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 07 december 10:47: 07 december 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 07 december 10:47: 07 december 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Daniel Söderqvist.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

01:16 En man som hade blivit skadad med ett tillhygge kom in till sjukhuset i Linköping. Mannen var vaken och talbar. Mannen, som är i 30-årsåldern, hade blivit misshandlad inomhus i Johannelund och polisen inledde utredningsåtgärder. Polisen kontrollerade en man, som är i 35-årsåldern, som sedan greps. Mannen är misstänkt för grov misshandel.

04:17 Polis fick vetskap om en man som låg på marken utomhus i Eneby centrum, Norrköping. Mannen, som är i 35-årsåldern, berättade att han hade blivit misshandlad. Mannen hade andningssvårigheter och var nedkyld. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. Händelsen rubriceras som misshandel. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

05:04 Polis larmades till Lambohov, Linköping, med anledning av ett brott. Polisen har vidtagit inledande utredningsåtgärder för att ta reda på vad som har hänt. Ingen person ska ha fått allvarliga fysiska skador i samband med händelsen. I nuläget kan polisen inte lämna fler kommentarer i ärendet. När fler uppgifter kan lämnas ut kommer denna text att uppdateras.
Uppdatering 10.35:
Händelsen rubriceras i nuläget som grovt rån. Flera gärningspersoner tog sig in i en bostad och rånade en person. Polisen arbetar med teknisk undersökning och utreder händelsen. Polisen är intresserade att få in tips och iakttagelser som kan föra utredningen framåt. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Mediafrågor hänvisas till utredaren Matilda Rommedahl. Hon nås på telefon 010 56 674 59.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.