Hoppa till innehåll
Hem » 19 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 oktober 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:07 Falköping, stöld genom inbrott
Vi får larm om ett pågående inbrott på Verkstadsgatan. Minst en gärningsperson har varit inne i ett kontor och sedan sprungit från platsen. Gärningspersonen har enligt uppgift fått med sig kontanter. Polis har sökt i området med bland annat hund, men utan att hitta någon gärningsperson. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

02:28 Borås, misshandel
Vi får larm om en misshandel på Allégatan. En gärningsperson har slagit till en man, som trillat. I samband med misshandeln ska mannen fått ett skärsår. Oklart i nuläget om det är orsakat av gärningspersonen eller om han trillat på en flaska. Mannen förs till sjukhus. Gärningspersonen grips på plats misstänkt för grov misshandel.

02:00 Göteborg, misshandel
En man ringer polisen och uppger att han har blivit nedbrottad och hotad vid Stigbergstorget av två gärningspersoner, som uppger att de är ”civilpoliser”. Gärningspersonerna har sedan sprungit från platsen. Polis kommer fram och kan lokalisera en person i anslutning till platsen. Han omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för ringa misshandel, olaga hot, olaga frihetsberövande samt föregivande av allmän tjänsteställning.

01:44 Göteborg, misshandel
Vi får larm om att en man har blivit nedslagen på Vasagatan. Mannen ligger på marken och blöder. Enligt uppgift har han blivit slagen med ett knogjärn. Gärningspersonen har lämnat platsen. Polis och ambulans åker fram. Mannen förs till sjukhus, vaken och talbar. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

00:03 Stenungsund, rattfylleri
En patrull stoppar en mopedbil på Norra Övägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

23:23 Lilla Edet, brand
Vi får in ett larm via SOS om att två män är brandskadade i samband med de har mekat med en bil. Ambulans och polis åker till platsen. Männen förs till sjukhus i ambulans med allvarliga skador. En anmälan om grov allmänfarlig vårdslöshet är upprättad. Ingen uppdaterad information gällande skadeläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.