Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07.54, Sammanfattning natt, Västerbottens län

22 september 07.54, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har två personer omhändertagits för fylleri i Skellefteå och fyra i Umeå. 

Under natten har polisen gripit en man i 30-årsåldern i en mindre inlandskommun i Västerbotten. Mannen misstänks för flertalet brott mot två personer. Han misstänks bland annat ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Han misstänks också för misshandel, försök till grov misshandel samt grovt olaga hot mot en annan man som befann sig på platsen. Han ska också ha utfört skadegörelse på två bilar. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla mannen. 

00:35 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till ett uteställe i Umeå där ordningsvakt står med två personer som har varit inblandade i ett bråk. En person är misstänkt för att ha misshandlat en annan. Polisen tar upp en anmälan om misshandel.

02:07 Knivlagen, Umeå
Polisen kontaktas gällande en man som går runt på en parkering på Mariehem och känner på bildörrar. Patrull åker dit och påträffar mannen. Han misstänks för grovt brott mot knivlagen och omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02:11 Misshandel, Umeå
Polisen har tagit upp en anmälan om misshandel alternativt ringa misshandel som ska ha skett utanför en snabbmatsrestaurang i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av två andra män enligt tillgängliga uppgifter. Anmälan upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.