Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22 september 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:09, Göteborg, försök till mord
Vi får larm via SOS om en skadad man på Hjalmar Brantingsplatsen. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen förs till sjukhus med någon form av stickskada. Stora delar av Hjalmar Brantingsplatsen spärras av inledningsvis, men är i nuläget begränsad. Polisen har genomfört en rad utredningsåtgärder och vidare åtgärder kommer ske framåt. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

00:13, Göteborg, misshandel
Vi får larm via SOS om att en man blivit slagen i ansiktet med något föremål vid ett övergångsställe på Storgatan i samband med att en bil passerar. Det har uppstått någon form av dispyt. I samband med detta har då en av passagerarna i bilen hoppat ut och slagit till mannen med föremålet. Polis kommer till platsen. Bilen är inte kvar. En anmälan om misshandel är upprättad.

23:44, Strömstad, grov misshandel
Vi får in ett larm om att en man fått någon form av bränsle över sig och att ett antal gärningspersoner ska ha tänt på vid en camping De ska sedan ha sprungit från platsen. Ambulans och polis kommer fram. Mannen förs till sjukhus med brännskador, men vaken och talbar. Polis har spärrat av platsen och sökt i området, men utan att anträffa några gärningspersoner. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

22:39, Lerum, försök till rån
En man kommer körande på sin moped på Kullgårdsvägen. Två gärningspersoner hoppar fram och hotar honom med en kniv, enligt uppgift. Mannen lyckas köra ifrån gärningspersonerna. Polis kommer till platsen och söker i området med bland annat hund och helikopter, men utan att anträffa några gärningspersoner. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov. En anmälan om försök till rån är upprättad.

22:39, Uddevalla, mord
Vi får larm om en livlös man på en gata i Dalaberg. Ambulans och polis åker till platsen. Mannen förs till sjukhus. Men hans liv går inte att rädda. Anhöriga är underrättade. Polisen spärrar av platsen för en teknisk undersökning och genomför en rad initiala utredningsåtgärder, som bland annat dörrknackning och söker med hund. Vi kan säkra en del bevisning i inledningsvis som tyder på att mannen har blivit skjuten. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget och fortsatta utredningsåtgärder kommer ske under dagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.