Hoppa till innehåll
Hem » 25 juli 07.50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

25 juli 07.50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri i Piteå centrum.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Olaga hot, Boden
Polis beordras till en adress i Boden med anledning av uppgifter om att en man med tillhygge hotat en kvinna. Mannen, som är i 40-årsåldern, grips. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla mannen som misstänks för grovt olaga hot. Mannen och kvinnan är bekanta.

00:03 Stöld, Gällivare
Polis beordras till en krog i Gällivare med anledning av att en gäst misstänkt ha stulit alkohol. Gästen, en kvinna i 20-årsåldern, förhörs och anmälan upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

04:14 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Luleå. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Ärendet utreds som grovt rattfylleri och vårdslöshet i trafik. En anmälan ska upprättas.

Misshandel, Piteå kommun
Under natten beordras polis till en adress i Piteå kommun på grund av uppgifter om att en man misshandlat en kvinna. Mannen grips misstänkt för misshandel. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla mannen, som är i 30-årsåldern. Mannen och kvinnan känner varandra.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.