Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 08:31, Sammanfattning natt, Norrbottens län

23 september 08:31, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Trafikkontroll, Luleå
Vid en trafikkontroll i Notviken, Luleå, stoppar och kontrollerar polis en personbil som körts i 141 kilometer i timmen på en 100-sträcka. En ordningsbot (böter) utfärdas och körkortet omhändertas på grund av hastighetsöverträdelse.

23:45 Trafikbrott, Arvidsjaur
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i centrala Arvidsjaur. Böter utfärdas till föraren på grund av att hög musik spelas och för att det färdas för många passagerare i fordonet. I fordonet anträffas alkohol som förverkas. Vårdnadshavare till de som färdas i fordonet kontaktas.

23:54 Ofredande/förargelse, Piteå
På Berget i Piteå kontrolleras en personbil. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att hög musik har spelats från fordonet.

00:23 Trafikolycka, Gällivare
Polis beordras till trakten av Skaulo på grund av en trafikolycka med fyrhjuling. En man som färdades på fyrhjulingen klagar på smärta i en arm. Mannen lastas i ambulans. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att personen inte burit hjälm. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

01:51 Skadegörelse, Gällivare
Polis beordras till Forsheden med anledning av skadegörelse av bil. Enligt initiala uppgifter har en sten kastats på bilen. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan om skadegörelse ska upprättas.

01:56 Rattfylleri, Piteå
Polis kontrollerar en personbil söder om Piteå. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks vara påverkad av alkohol och provtagning utförs. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

02:19 Rattfylleri, Piteå
Polis får samtal om en vinglig färd i Piteå. Personbilen anträffas i Öjebyn där den stoppas och kontrolleras. Föraren, en man i 45-årsåldern, blåser positivt och ytterligare provtagning utförs. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.