Hoppa till innehåll
Hem » Inför evenemang i Piteå

Inför evenemang i Piteå

Polisbil vid Piteå havsbad

Polisen hoppas på trevliga dagar i Piteå i veckan. Bild: Polisen

I veckan händer det mycket i Piteå. Vi hoppas på trevliga dagar, men det finns vissa saker som vi vill uppmana besökare till evenemangen att tänka på.

I veckan är det fullt med evenemang i Piteå. De största är Piteå Dansar och Ler och Beach party på Piteå Havsbad. Från polisens sida förväntar vi oss och hoppas vi att det ska bli trevliga tillställningar. Som vanligt har polisen samverkat inför och kommer samverka med arrangörer, kommun, ordningsvakter, krögare och andra under evenemangen.

Det kommer dock bli besvärligt i trafiken, särskilt på onsdag i samband med Beach partyt. Vi uppmanar alla att följa anvisningar från arrangörerna. Observera att endast de med boende på Havsbadet kommer få köra in på området. Inga dags-, eller kvällsbesökare kommer kunna parkera vid Havsbadet utan hänvisas till Piteå motorstadion på Haraholmen. Därifrån går gratis bussar. Arrangören hälsar: kom i tid! Läs mer om praktisk information på: http://www.pitehavsbad.se/evenemang/gyllene-tider/

Tänk även på att ingen parkering får ske utmed vägarna då dessa måste kunna användas av utryckningsfordon.

Vi uppmuntrar även till PDOLs kampanj med Blås Grönt http://blasgront.nu/ som uppmuntrar ungdomar till en nykter festival. Och en viktig påminnelse: i värmen som förväntas är det mycket viktigt att dricka vatten, minst varannan!

Polisen kommer lägga upp sammanfattningar dagligen här på polisen.se.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.