Hoppa till innehåll
Hem » 13 oktober 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 oktober 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

00:16 Ulricehamn, knivlagen
En medlem i en grannsamverkansgrupp kontaktar polisen och uppger att man sett två personer gå runt med ficklampor vid en gård. När bilar passerat har ficklamporna släckts. En polispatrull åker fram för kontroll. Man påträffar en man och en kvinna i 45-årsåldern, som uppger att de letar efter en hund. I deras bil påträffas en kofot och en kniv. Mannen tas med för kroppsbesiktning, misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för brott mot knivlagen.

00:26 Kungälv, misshandel m.m.
Allmänhet larmar polis om ett större slagsmål vid Gamla Torget. En handfull personer uppges vara inblandade. Polis åker till platsen och påträffar två män i 20-årsåldern som kontrolleras. En av männen har skador i ansiktet, den andre har skador på en hand. Ingen av dem vill dock samarbeta med polisen. Två anmälningar gällande misshandel upprättas, inga misstänkta samt okända målsägande. Båda männen tas med för kroppsbesiktning, misstänkta för narkotikabrott – eget bruk samt innehav.

00:30 Vänersborg, försök till grov misshandel
SOS larmas om en trafikolycka på länsväg 696 i kommundel Väne-Ryr. I fordonet färdas en man och en kvinna i 25-årsåldern, ingen av dem skadas allvarligt. Uppgifter framkommer om att mannen tagit tag i ratten när kvinnan körde, och på så sätt tvingat bilen av vägen. Polis åker till platsen för att reda i händelsen. Mannen grips sedan, misstänkt för försök till grov misshandel.

02:01 Göteborg, våld mot tjänsteman
En man i 30-årsåldern envarsgrips i Vasastaden, då han ska ha misshandlat en vakt på en nattklubb. Polis åker till adressen och tar upp vittnesmål. Därefter grips den misstänkte. En anmälan skrivs gällande våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott.

02:33 Uddevalla, försök till stöld
En husägare ringer polisen och uppger att det står en påverkad man och bankar på altandörren. Mannen säger att han ska sova där, men inringaren vet inte vem han är. När polis kommer till platsen har mannen lämnat altanen och är i färd med att försöka ta sin in i en bil. Mannen misstänks för narkotikabrott, eget bruk, och tas med för kroppsbesiktning och ett eventuellt omhändertagande enligt LOB.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.