Hoppa till innehåll
Hem » 28 september 07.30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

28 september 07.30, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Kl 00:00-07:00, nio personer har omhändertagits för fylleri (varav en misstänks för försök till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd) och en har fått medfölja för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har vidare hanterat en anmälan gällande sexuellt ofredande på en restaurang i centrala Umeå samt kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 00:47, Lycksele

Polis kontaktas gällande misshandel i krogmiljö, en man uppges ha misshandlat en annan man. Gärningspersonen uppges ha lämnat platsen, men han påträffas av polis en kort stund senare.

Mannen, som är i 45-årsåldern, grips. Förhör hålls och åklagare fattar beslut om att han ska anhållas.

Kl 01:25, Umeå

Polis beordras till en restaurang i centrum där det skett en misshandel på dansgolvet. Två unga män uppges vara inblandade. Anmälan upprättas.

Kl 02:38, Skellefteå

Polis beordras till centrum med anledning av misshandel utomhus, nära en restaurang. Flera personer uppges vara på platsen.

När polis kommer till platsen kontrolleras ett antal personer. Förhör hålls under natten och anmälningar gällande misshandel upprättas.

Kl 03:15, Umeå

En bilist stoppas efter hastighetsöverträdelse på länsväg 642, Tomtebo. Föraren har kört 66 km/timmen på en 40-väg. Böter utfärdas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.