Hoppa till innehåll
Hem » 21 september 07.20, Sammanfattning natt, Värmlands län

21 september 07.20, Sammanfattning natt, Värmlands län

Narkotikabrott, Hammarö
22.49. I samband med en kontroll avviker en man i 20-årsåldern från patrullen, som får springa ikapp mannen. Han omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person. Han är också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Drograttfylleri, Kristinehamn
23.14. En kvinnlig bilist i 20-årsåldern kontrolleras i området Bro och uppvisar tecken på narkotikapåverkan. Hon får följa med patrullen för ytterligare provtagningar och körkortet omhändertas på plats. Misstanken gäller i nuläget drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Narkotikabrott, Karlstad
23.39. Allmänhet hör av sig med anledning av att flera personer beter sig märkligt vid en lokal på Norrstrand. När patrull anländer till platsen för en kontroll avviker flera personer. Patrullen får tag i dem och två pojkar i övre tonåren är nu misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

Rattfylleri, Kristinehamn
23.42. En manlig bilist i 50-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrumentet vid en kontroll på Södermalm. Mannen har 1,44 promille alkohol per liter utandningsluft och uppvisar även tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för kroppsbesiktning och ytterligare provtagningar. Misstanken gäller grovt rattfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Patrullerna har upprättat en del trafikkontroller, genomfört kontroller av personer och fordon utan anmärkning samt hanterat inkomna samtal som inte har mynnat ut i någon anmälan eller åtgärd. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.