Hoppa till innehåll
Hem » 11 augusti 08.33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 augusti 08.33, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Kl 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en överlämnas till anhörig och en till sjukvård.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:19 Misshandel, Umeå
Polis åker till en krog i Umeå centrum med anledning av uppgifter om tumult. Det framkommer inledningsvis uppgifter om tre fall av misshandel och ett ofredande. Totalt ska fem män samt en okänd person vara inblandade i de olika händelserna. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård. Anmälningar ska upprättas.

01:45 Misshandel, Skellefteå
Polis tar upp en anmälan gällande misshandel i centrala Skellefteå. Enligt initiala uppgifter är två män i 20-30-årsåldern inblandade. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka akutsjukvård.

02:38 Rattfylleri, Åsele
Larm inkommer om en singelolycka på riksväg 92 i trakten av Älgsjö. Enligt initiala uppgifter har bilen åkt i diket och personen som färdades i bilen ska ha klivit ur den. Polis åker till platsen. Misstanke uppstår om att personen, en man i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning. Resultatet får visa om brott begåtts. En anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

03:24 Olaga hot, Vilhelmina
Polis åker till en adress i Vilhelmina med anledning av uppgifter om att en man hotat en annan man med ett tillhygge. Mannen, som är i 35-årsåldern, anträffas och grips misstänkt för grovt olaga hot. Förhör hålls och åklagare beslutar om att anhålla den gripne mannen. Tillhygget tas i beslag.

En viltolycka på E12 i höjd med Ytterbo, Lycksele kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.