Hoppa till innehåll
Hem » 11 juli 08.28, Misshandel, Mölndal

11 juli 08.28, Misshandel, Mölndal

Kvinnan uppger att en man ställt sitt fordon på ett sådant sätt att andra kunder inte kommer åt att tanka. När hon ber honom att flytta fordonet, ska mannen ha blivit agiterad och förolämpat kvinnan. Ytterligare ett samtal inkommer. En man i 20-årsåldern uppger att den agiterade mannen knuffat honom till marken, med smärta i huvud och ben som följd. Polisen åker till platsen och hör de inblandade parterna. Patrullen skriver sedan två anmälningar. En gällande misshandel, med mannen i 20-årsåldern som målsägande, och en gällande ofredande, med kvinnan i 55-årsåldern som målsägande. En man i 60-årsåldern är misstänkt i båda ärendena. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.