Hoppa till innehåll
Hem » 10 juli 07.43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

10 juli 07.43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre män i Umeå har under natten omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

23:44 Olovlig körning, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en A-traktor som körs fortare än tillåtet i Skellefteå. Polisen stoppar och kontrollerar fordonet. A-traktorn tas i beslag för teknisk undersökning och anmälan upprättas gällande olovlig körning samt tillåtande av olovlig körning.

03:22 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen larmas om en singelolycka med personbil på länsväg 897 Ålund i Skellefteå. En personbil ska ha kört i diket och voltat. En person är förd med helikopter till sjukvård, skadeläget är okänt. Polisen arbetar med ärendet, olycksorsaken ska utredas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.