Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

09 juli 07.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Flera bilar i brand i Finspång
Strax före klockan 04:00 inkommer ett larm från SOS gällande tre bilar som står och brinner på en plats vid Östermalm i Finspång. Blåljuspersonal kommer till platsen där man då kan konstatera att det rör sig om en brand i flera bilar som sedan ska ha blivit helt utbrända. Polisen har sökt i området efter misstänkta personer – men ej fått träff på någon. Ingen har frihetsberövats till följd av händelsen. Man har senare upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Pojke utsatt för rån i Skäggetorp
Runt midnatt får polisen vetskap om ett befarat rån som ska ha ägt rum i Skäggetorp i Linköping. Två personer ska ha kommit fram till en yngre pojke och tvingat till sig en elsparkcykel samt andra personliga värdesaker. Efter detta ska de ha lämnat platsen. Polisen har varit ute i området och sökt efter gärningsmännen. I nuläget är ingen frihetsberövad eller misstänkt för brott. En anmälan gällande rån har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat hanterat viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.