Hoppa till innehåll
Hem » 09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

09 juni 07.48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det ärende som sticker ut: 

22:29 Polis larmades till en bostad i Värnamo med anledning av bråk inomhus. När polis anlänt till platsen greps en man i 60-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 55-årsåldern, ska ej ha behövt ambulansvård. Under natten till söndag har mannen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för misshandel i relation.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur och vildsvin, psykisk ohälsa, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.