Hoppa till innehåll
Hem » 01 juni 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

01 juni 07.57, Sammanfattning natt, Värmlands län

Torsby

23.41: Det inträffar en singelolycka på riksväg 62 i Stöllet med ett fordon där föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får följa med ambulans för kontroll. Föraren kunde själv ordna med bärgare och det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

00.40: En patrull kontrollerar en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för brott mot läkemedelslagen samt ringa narkotikabrott. Mannen blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.22: I centrala Torsby kontrolleras en man i 30-årsåldern och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blir också omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Karlstad

22.10: Polisen kallas till en adress i Karlstad kommun med anledning av att en man betett sig hotfullt mot en kvinna han har en relation med. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för olaga hot, ofredande samt barnfridsbrott. Han blir även omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.20: I Tingvallastaden kontrolleras en man i 45-årsåldern som blir misstänkt för brott mot knivlagen.

00.03: Två män i 55-årsåldern blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer vid en nattklubb och den ena blir misstänkt för våld mot tjänsteman och den andre för våldsamt motstånd.

01.10: En patrull stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning då han saknar körkort.

01.20: En man i 25-årsåldern blir kontrollerad i Tingvallastaden och han blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.31: En man i 35-årsåldern blir omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer och blir samtidigt misstänkt för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

06.16: Under morgonkvisten kontrollerades elva förare i Råtorp för nykterhet och samtliga blåste negativt och på Karl IX:s gata kontrollerades 30 förare utan anmärkning.

Årjäng

22.17: En man i 40-årsåldern blir misstänkt för olovlig körning efter att ha kört en moped klass 1 utan tillstånd.

Eda

02.11: I Åmotfors kontrolleras ett fordon och en passagerare i övre tonåren blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.