Hoppa till innehåll
Hem » 12 maj 03.29, Trafikolycka, personskada, Hallands län

12 maj 03.29, Trafikolycka, personskada, Hallands län

03:29 Trafikolycka, Kungsbacka
Polis och räddningstjänst larmades till Landsväg 942 i Halla där två bilister kolliderat. Två personer har varit inblandade i trafikolyckan, en man i 80-årsåldern var medvetslös när räddningspersonal anlände. Mannen i 80-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus med allvarliga skador och en man i 18-årsåldern har kontrollerats av ambulanspersonal med lindriga skador. Båda fordonen är tagna i beslag för teknisk undersökning, en förundersökning om vårdslöhet i trafik har startats.

10:00 Uppdatering
Den man i 80-årsåldern som skadats i trafikolyckan har tyvärr avlidit till följd av de skador han ådrog i sig i samband med olyckan, anhöriga är underrättade. Polisens brottrubricering om vårdslöshet i trafik kvarstår i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.