Hoppa till innehåll
Hem » 02 april 15.01, Olaga hot, Munkfors

02 april 15.01, Olaga hot, Munkfors

En man i trettiofemårsåldern har gripits misstänkt för olaga hot och övergrepp i rättssak.

Mannen har under eftermiddagen hotat personal på en restaurang i Munkfors. Mannen framförde hot och avvek därefter från platsen. Åklagare beslutade att anhålla mannen i sin frånvaro. Han greps senare av polis på annan plats i samhället.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.