Hem » 15 januari 14:53, Olaga hot, Stockholm

15 januari 14:53, Olaga hot, Stockholm

En man blir misstänkt för övergrepp i rättssak och barnfridsbrott.

Polisen har fått kännedom om bråk i en lägenhet. På plats framgår att en man betett sig hotfullt mot sin hustru och att han hotat med ytterligare konsekvenser om hon kontaktar polis. Mannen grips i deras gemensamma bostad i södra Stockholm och misstänks för övergrepp i rättssak och barnfridsbrott – det senare brottet med anledning av att en minderårigt barn varit närvarande vid händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *