Hoppa till innehåll
Hem » 02 april 13.45, Trafikbrott, Varberg

02 april 13.45, Trafikbrott, Varberg

Enligt inringaren har en bil, i hög hastighet, klämt sig in mellan inringarens bil och ett annat fordon. Samtliga bilar uppges ha fått plåtskador i samband med detta. Den påkörande bilen lämnade sedan platsen. Signalementet på bilen larmas ut. 

Några minuter senare inkommer ytterligare ett samtal från allmänhet i centrala Varberg som följer efter ett fordon som kör vårdslöst. Signalementet stämmer överens med den bil som tidigare uppges ha vållat olyckan på E6. På en gata i Karlberg får en patrull syn på bilen och den stoppas. Båda männen, i 20- respektive 30-årsåldern, grips. De misstänks för ett flertal brott, bland annat en grov misshandel som inträffat i polisregion Syd tidigare under dagen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.