Hoppa till innehåll
Hem » 28 mars 15.06, Knivlagen, Göteborg

28 mars 15.06, Knivlagen, Göteborg

Två personer bråkar på Nils Erikssonsplatsen. En av dem ska enligt de första uppgifterna bära kniv.

Ordningsvakter skingrar två personer och tillkallar polis. En av dem, en man i 35-årsåldern, grips. Ingen ska ha skadats. Oklart vad som startat bråket. Ingen kniv hittas, utan den gripne ska enbart ha hotat med att hämta en kniv.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.