Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-03-24 08:56:15 24 mars 07.54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 2024-03-24 08:56:15 24 mars 07.54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. 

00:49 Skadegörelse, Östersund
Polisen beordras till centrum där okänd gärningsperson/personer ska ha utfört skadegörelse på en lampa i ett trapphus. När polisen kommer dit finns inga personer kvar. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

01:24 Misshandel, Östersund
Polisen får information om att det ska ha skett en misshandel på en krog i centrum. En kvinna är misstänkt för att ha misshandlat en man. Kvinnan omhändertas för fylleri och anmälan om misshandel upprättas. 

01:56 Stöldförsök, Östersund
Polisn beordras till Brunflo centrum där personer ska försöka ta sig in i parkerade bilar. När polisen kommer dit finns inga personer kvar. Anmälan om försök till stöld upprättas. 

Övrigt: Fyra viltolyckor utan personskador har inrapporterats till polisen, de inträffade på Vallsundsvägen i Östersund, på E45 Strömsund, i Ulvkälla i Sveg samt på E45 Rätansbyn. 

Uppdatering: Under natten har polisen gripit en kvinna i en mindre kommun i Jämtlands län. Hon misstänks ha misshandlat två närstående personer. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla henne. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.