Hoppa till innehåll
Hem » 13 februari 07.58, Trafikolycka, Hagfors

13 februari 07.58, Trafikolycka, Hagfors

SOS-alarm meddelar att det inträffat en singelolycka strax innan 07, en person drabbad och denne klagar på smärta. Trafiken skulle påverkas under räddningsarbetet.
När polispatrull närmar sig olycksplatsen har det inträffat ytterligare en olycka endast ett hundratalmeter från den första inträffade olyckan. I denna olycka är det två personer drabbade, skadeläget är okänt.

På platserna råder svår halka, trafik i området uppmanas sänka hastigheten och hålla bra avstånd till framförvarande fordon. I samband med olyckor uppmanas även att sänka hastighet, iaktta försiktighet då det kan befinna sig räddningspersonal och polis på eller intill vägbanan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.