Hoppa till innehåll

12 februari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20:36, Falkenberg, stöld
En inringare larmade polisen med anledning av att två killar ”slangade” bränsle från inringarens bil i kommundel Glommen. Inringaren skrämde iväg de två killarna som lämnade platsen i en A-traktor. Polisen lyckades lokalisera A-traktorn och stoppade den. Killarna, som var i tonåren, satt i fordonet och misstänks för stöld. Föräldrarna kontaktades då killarna fortfarande inte fyllt 18 år.

22:32, Halmstad, narkotikabrott
Polisen fick ett larm om lägenhetsbråk i Linehed. På plats verkade det som att paret, en man och en kvinna, som bodde på adressen endast bråkat verbalt. Mannen, som är i 40-årsåldern, kom dock att misstänkas för dopingbrott och narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.