Hoppa till innehåll
Hem » 09 februari 20.08, Övrigt, Göteborg

09 februari 20.08, Övrigt, Göteborg

Polis larmas till en adress på Hisingen efter att förbipasserande har hört ”hysteriska dödsskrik” från en lägenhet.

Flera personer ringer om att det hörs bråk och höga skrik från en lägenhet på Väderilsgatan. Det är förbipasserande som larmar och det ska vara en kvinna som skriker. En av inringarna beskriver det som ”hysteriska dödsskrik”. När polis kommer till adressen hörs inte längre något bråk, men man lyckas lokalisera lägenheten som det ska ha hörts skrik ifrån. Det visar sig däremot inte röra sig om ett bråk. I stället är det några kvinnor som har karaokekväll. Patrullen pratar med grannar som inte har något att anmärka på. Därefter lämnar patrullen utan vidare åtgärd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.