Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 17.44, Olaga hot, Eslöv

07 februari 17.44, Olaga hot, Eslöv

Stadsbiblioteket, Norregatan. En man uppträder hotfullt mot barn och vuxna.

En man uppträder hotfullt och väcker obehag hos barn och vuxna på biblioteket. Polis skickas till adressen.

När polis anländer till platsen visar det sig att mannen lämnat platsen till fots. Mannen anträffades en stund senare i närområdet och omhändertogs för berusning. Mannen har uttalat hot mot en eller flera personer och misstänks för olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus skåne