Hoppa till innehåll
Hem » 07 februari 17.04, Stöld, Karlstad

07 februari 17.04, Stöld, Karlstad

Kvinna gripen i livsmedelsbutik, misstanken gäller stöld

I en livsmedelsbutik i Karlstad grips en kvinna misstänkts för stöld alternativt ringa stöld. Polispatrull beordras till platsen för att pröva gripandet samt vidta utredningsåtgärder. Under utredningen framkommer att godsvärdet är mellan 1500- 2000:- SEK. Kvinnan som är i 30-årsåldern blir misstänkt för stöld i anmälan polispatrullen upprättar. Kvinna är efter utredningsåtgärderna försatt på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Värmland. Polis och SOS.