Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 20.52, Stöld, Örebro

05 februari 20.52, Stöld, Örebro

Väktare har gripit man misstänkt för stöld

Efter tumult i en större livsmedelsbutik har väktare gripit en man misstänkt för stöld. Den gripne försökte att stjäla kött men hindrades. Polispatrull är beordrad och har anlänt butiken för att vidta utredningsåtgärder samt att så kallat pröva gripandet, att bedöma om skäl för att anhållande föreligger varpå gripande ska bestå eller om den gripne ska efter utredningsåtgärder försätta mannen på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.