Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2024-02-04 05:34:30 03 februari 23.07, Mord/dråp, Göteborg

Uppdaterad 2024-02-04 05:34:30 03 februari 23.07, Mord/dråp, Göteborg

Polis larmas til Bolmörtgatan i Grimmered efter det flera personer hört smällar i området. Det framkommer även att någon/några personer eventuellt ska vara skadade. Någon person ska möjligen även ha lämnat platsen.

Kl 23.15: Polisen på plats. Två män anträffas med troliga skottskador. Skadeläget är oklart. Ambulans tillkallas. Platsen där de skadade anträffas spärras av och polisen inleder förundersökning, försök till mord. De två skadade avförs så fort ambulans anländer till sjukhus, troligen allvarligt skadade. Samtidigt inleds dörrknackning i närområdet. Ett flertal personer hämtas till förhör men ingen grips. Ett flertal vittnen kan höras på platsen.  

Arbetet pågår på brottsplatsen. Polisen har i nuläget ingen fastställd identitet på någon av de män som förts till sjukhus. 

Uppdateringar:

Kl 04.04: Avspärrningarna har hävts på brottsplatsen. Brottsplatsundersökningen uppges vara avslutad. För närvarande ingen information om eventuella fynd mm. 

Kl 05.30: De två män som nu är bekräftat skottskadade har avlidit av sina skador. Detta är nu bekräftat. Det handlar om en man i 25-årsåldern och en i 30-årsåldern. Polisen vill för närvarande inte gå närmare på deras identitet. Anhöriga har underrättats. Polisen har i nuläget ingen säker anknytning till gängmiljö då det gäller händelsen. Förundersökning rubriceras nu som mord. 

Ingen gripen och ingen misstänkt. 

Om någon har information/upplysningar kring händelsen, ring polisen på 114 14. Alternativt lämna uppgifter via polisen.se. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.