Hoppa till innehåll

04 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

16:33, Skövde, vållande till kroppsskada m.m.
En hund bet ett barn i ansiktet och i armen. Barnet, en nioårig pojke, fördes med ambulans till sjukhus med vissa skador, bland annat i ansiktet. Ärendet utreds som brott mot tillsyn av hundar och katter, samt vållande till kroppsskada.

17.36 Herrljunga, viltolycka
En personbil kolliderade med en älg på länsväg 181. Föraren uppges blivit relativt allvarligt skadad. Polis och ambulans larmades till platsen och viltjägare tillkallades. Föraren av personbilen avfördes från platsen i ambulanshelikopter till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador. Bilen tas beslag och ärendet utreds som vårdslöshet i trafik. Ingen person är misstänkt i dagsläget.

05:52, Uddevalla, inbrottsstöld
Ett vittne larmade polisen gällande två personer som krossat en ruta till en byggnad, gått in i trapphuset och strax därefter kommit ut med en cykel samt en väska. Personerna gav sig sedan iväg i riktning mot Margretegärdeparken. Ingen person har gripits i nuläget. Händelsen utreds som inbrottsstöld.

Flera fall av misshandel
Polisen har under kvällen och natten i Västra Götalands län hanterat flera fall av misshandel. Nedan är en sammanställning på tidpunkter och orter för de anmälningar om misshandel som inkommit och där polis varit på plats:

22:52, Göteborg
23:22, Alingsås
23:30, Alingsås
00:00, Göteborg
00:51, Lidköping
01:27, Strömstad
02:02, Dals-Ed
02:31, Alingsås
02:38, Skövde
01:56, Kungälv
04:14, Älvsborg (våld i nära relation)
05:39, Älvsborg (våld i nära relation)

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.