Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

04 februari 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01.52, Halmstad, försök till blåljussabotage
En polispatrull körde på E6 vid Kristinehed och passerade en bro som gick över vägen. Någon kastade då ner ett föremål från bron. Föremålet, vilket misstänks vara en sten, träffade inte polisbilen, men polispatrullen uppfattade det som att den kastas mot polisbilen. Ingen person har i nuläget gripits. En anmälan upptogs gällande försök till blåljussabotage. Inga fysiska personskador har rapporterats in.

03.25 Kungsbacka, personrån
Två yngre män kontaktade polisen och uppgav att de blivit rånade på sina mobiler av en ensam gärningsman. Gärningsmannen var möjligen beväpnad med en kniv, men ingen har blivit skadad i samband med rånet. Gärningsmannen ska ha sprungit mot Tingbergsskolan. Rånet ska ha inträffat i området kring Östanvindsgatan.

Polis sökte i närområdet och såg då en man som sprang från polisen. Polisen kunde springa ikapp den flyende mannen och stoppa honom. Han stämde in på tidigare lämnat signalement. Polisen fann även bland mannens tillhörigheter de två mobiltelefonerna som tillgripits tidigare, dock ingen kniv. Mannen greps, misstänkt för rån.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.