Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 16.18, Trafikolycka, Järfälla

02 februari 16.18, Trafikolycka, Järfälla

En bil blev påkörd och föraren lämnade platsen.

I Barkarby blev en bil påkörd och föraren lämnade platsen. Polis hittar en man som stämmer in på signalement och en bil hittas också. Mannen får följa med polis för en kroppsbesiktning. En förundersökning gällande grov olovlig körning, rattfylleri och smitning från trafikolycka är inledd. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med trafikolyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Senaste blåljusen i Stockholm.