Hoppa till innehåll
Hem » Unik Coronet 22 ”Playmate” och oregistrerad boggietrailer stulna på Lidingö

Unik Coronet 22 ”Playmate” och oregistrerad boggietrailer stulna på Lidingö

Larmtjänst

Mellan den 26 mars och 30 april 2021, stals en vinterförvarad, krympplastad, Coronet 22 Playmate, båten är från sent 70-tal och saknar skrovnummer. Båten stals på grusplanen utanför ett varv vid Varvsvägen på Lidingö. Den är inte färdig för sjösättning och saknar bl.a. drev, kapell, delar av durken, motorluckor, batteri, vitala delar för styrningen m.m. Motorn i båten är en nyrenoverad Mercruiser V8 5.0, helt ny topp, nya avgaslimpor m.m. Vid en hastig blick ser motorn helt ny ut. Trailern är en oregistrerad boggiaxlad trailer. Båten som är oförsäkrad uppskattas vara värd ca 200 000. Har du sett ett ekipage som stämmer in på beskrivningen eller om du under en tid iakttagit en båt med krympplast som du inte tycker stämmer in, tveka inte att kontakta oss, använd tipsfunktionen eller ring vår tipstelefon 020-325 325. Bilden visar den stulna båten.

Unik Coronet 22 "Playmate" och oregistrerad boggietrailer stulna på Lidingö

Fakta

  • Fabrikat: Coronet
  • Modell: 22 PLAYMATE
  • Skrovnr: SAKNAS
  • Brottsdatum från: 2021-03-26
  • Brottsdatum till: 2021-04-30
  • Stöldort: Stockholms län

Bli ny användare

Här kan du som jobbar med försäkring och utredning av brott registrera dig för att ta del av våra extranätssidor. Har du frågor om inloggning och lösenord maila webmaster@larmtjanst.se Extranätssidorna omfattas inte av utgivningsbeviset.

Registrera

Om din e-postadress finns registrerad hos oss, får du inom kort ett mejl med instruktioner om hur du kan byta ditt lösenord.

Källa: Larmtjänst AB

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Efterlysning: Stulna fordon - Hundra12.