Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 13.40, Farligt föremål, misstänkt, Herrljunga

02 februari 13.40, Farligt föremål, misstänkt, Herrljunga

Ett misstänkt farligt föremål hittas på en återvinningscentral.

Det är personal vid återvinningscentralen som har hittat föremålet på ett bord. Det är oklart hur länge det har legat där. Återvinningscentralen stänger för allmänheten medan föremålet fotograferas och bild skickas till nationella bombskyddet för bedömning. Det konstateras att det rör sig om en handgranat som ska vara säker att transporteras. Patrullen tar med handgranaten och insatsen avslutas. En anmälan om brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor upprättas. Ingen misstänkt i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.