Hoppa till innehåll
Hem » 02 februari 12.16, Arbetsplatsolycka, Södertälje

02 februari 12.16, Arbetsplatsolycka, Södertälje

På en restaurang har en person fått frityrolja över sig.

En person ska ha tömt frityrolja på restaurang i Södertälje och i samband med det ska personen ha halkat och fått olja över sig. Personen förs med ambulans helikopter till sjukhus, var vaken och talbar. Det rör sig om brändskador som personen har fått. En förundersökning om arbetsplatsolyckan och vållande till kroppsskada är inledd. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Senaste blåljusen i Stockholm.