Hoppa till innehåll
Hem » 19 februari 07:39, Fylleri/LOB, Uppsala län

19 februari 07:39, Fylleri/LOB, Uppsala län

Polisen har omhändertagit ett flertal personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer under natten.

Klockan 00:20
En ordningsvakt anträffar en berusad kvinna som omhändertas enligt LOB i centrala Uppsala.

Klockan 00:21
En polispatrull beordras till en nattklubb i centrala Uppsala där en man i 20-årsåldern har upprätt stökigt. En anmälan om hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd upprättas. Vid kontroll av mannen anträffas en kniv i byxlinningen varvid mannen också blir misstänkt för grovt brott mot knivlagen. Mannen omhändertas enligt LOB.

Klockan 00:27
Polisen får samtal om en ung kvinna som ska uppträda berusat i Norby. En polispatrull anträffar kvinnan som visar sig vara kraftigt berusad. Kvinnan, som är i 17-årsåldern, blir överlämnad till vårdnadshavare.

Klockan 00:39
En ordningsvakt på resecentrum i Uppsala kontaktar polisen efter att ha omhändertagit en berusad man. Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas enligt LOB.

Klockan 01:08
En polispatrull omhändertar en berusad man på en studentnation i centrala Uppsala.

Klockan 01:23
Två kraftigt berusade kvinnor anträffas av en polispatrull på Stockholmsvägen i Bålsta. En av kvinnorna, som är i 40-årsåldern, har blod i ansiktet och avförs med ambulans till sjukhus för kontroll. Den andra kvinnan, som är i 30-årsåldern, omhändertas enligt LOB.

Klockan 03:28
På Dragarbrunnsgatan i centrala Uppsala anträffar en förbipasserande polispatrull en berusad man. Mannen, som är i 60-årsåldern, omhändertas enligt LOB.

Klockan 03:56
En ordningsvakt på Akademiska sjukhuset larmar polisen om en berusad kvinna som ska vara våldsam. Kvinnan omhändertas enligt LOB.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Uppsala län.