Hoppa till innehåll
Hem » 27 januari 07.10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

27 januari 07.10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Under natten har polisen hanterat två separata ärenden i Gällivare kommun där två män har frihetsberövats misstänkta för brott, i det ena fallet misshandel och i det andra misshandel samt olaga hot, mot kvinnor som de har en relation med. Bägge män är numera anhållna. 

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för våldsamt motstånd. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk. 

01:19 Rattfylleri, Kiruna
Under natten stoppar och kontrollerar polisen en personbil strax utanför Kiruna. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för vidare provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

06:15 Trafikkontroll, Piteå
Under morgonen har polisen haft en trafikkontroll på Sundsgatan i Öjebyn, Piteå. En ordningsbot utfärdades på grund av obetald fordonsskatt.

Övrigt: Två viltolyckor/renpåkörningar har inträffat under natten, en på riksväg 95 Glommersträsk, Arvidsjaur och en i Sjulsmark, Piteå kommun. Inga personskador har uppstått.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.