Hoppa till innehåll
Hem » Bjuder in till inspirationsträff om polisyrket

Bjuder in till inspirationsträff om polisyrket

En blå yta med bilder på kvinnor som via citat beskriver varför de blev poliser

Välkommen att anmäla dig och ditt sällskap till inspirationskvällen i Sundsvall den 29 februari klockan 18.00. Bild: Polisen

Polisen vill rekrytera fler kvinnor. Därför bjuder polisen i Sundsvall in till en inspirationsträff för kvinnor den 29 februari för att berätta om olika roller inom polisen samt polisutbildningen.

Kriminaltekniker, hundförare, områdespolis. Vägarna inom polisen är många. Därför bjuder polisen i Sundsvall in till en inspirationsträff för kvinnor där du som är intresserad av polisyrket samt de olika inriktningarna och vill veta mer om polisutbildningen kan träffa några av oss som jobbar som poliser.

Du kommer bland annat få träffa en kriminaltekniker, en ingripandepolis, barnutredare och hundförare – alla kvinnor. Det kommer även att finnas en kommunpolis på plats för att prata trygghet i Sundsvall.

 Anmäl dig 

Välkommen att anmäla dig och ditt sällskap till inspirationskvällen i Sundsvall den 29 februari klockan 18.00. Efter din anmälan kommer du att få mer information om träffen.

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.