Hoppa till innehåll
Hem » Bli polis? Informationsträff i Ystad

Bli polis? Informationsträff i Ystad

Kom och träffa oss och ställ frågor om polisyrket!

Är du över 18 och nyfiken på polisyrket? Den 17 november klockan 18:00 är du välkommen att hälsa på oss på polishuset i Ystad, då vi anordnar en informationsträff där vi berättar om polisyrket och vägen dit. Vad krävs, och hur förbereder man sig på bästa sätt? Och hur är det att jobba som polis? På plats finns poliser i olika funktioner, till exempel ingripandepoliser, områdespoliser, utredare med flera, som du kan prata med och ställa frågor till.

Träffen vänder sig alltså specifikt till dig som är intresserad av eller har funderingar på att bli polis, och är över 18 år. Föranmälan krävs. Fyll i och skicka in formuläret nedan senast den 14 november!

Välkommen!

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Notera att genom att lämna dina personuppgifter ovan lämnar du samtyckte till att Polismyndigheten hanterar dina personuppgifter.

Polisen ordnar med jämna mellanrum aktiviteter för att informera om polisutbildningen och polisyrket. Samtycktet innebär att vi kan komma att kontakta dig för att till exempel bjuda in till digitala informationsträffar eller fysiska träffar med en enskild polis, för att träna tillsammans med polisen eller till ett öppet hus på en polisstation.

Vi kan också komma att kontakta dig för att få hjälp med att utvärdera en tidigare aktivitet.

Om du i framtiden inte längre vill få information och utskick från oss kommer vi att plocka bort dig från listan när du ber om det. Vi kommer att hantera dina personuppgifter i högst fem år.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus skåne