Hoppa till innehåll
Hem » Digitalt informationsmöte om polisyrket och polisutbildningen

Digitalt informationsmöte om polisyrket och polisutbildningen

information om dag och tid för träff i en gul bild

Välkommen på polisregion Östs digitala informationsträff om polisyrket och polisutbildningen den 8 december.

Funderar du på att bli polis? Vill du veta mer om antagningen och polisyrket? Anmäl dig till vårt digitala informationsmöte torsdagen den 8 december klockan 18.30.

Du får möta några av oss i polisregion Öst och vi berättar om yrket och polisutbildningen, antagningskraven, hur man ansöker, testerna, aspirantutbildningen och de olika lärosätena som polisutbildningen finns på. Självklart får du möjlighet att ställa frågor! På mötet deltar representanter från ingripande- och områdespolisverksamheten samt även några specialistfunktioner.

Vad krävs för att bli polis? Går det lika bra att plugga till polis på distans? Är det svårt att söka till polisutbildningen? Går det att kombinera familjeliv med polisyrket? Det kommer självklart finnas möjlighet att ställa frågor och mingla med oss efter informationen.

Anmälan görs i formuläret nedan. Mötet hålls genom ett videokonferensverktyg och vi skickar information om uppkopplingen i god tid före mötet.

Har du frågor? Kontakta oss på någon av följande mejladresser: tillvaxt.ostergotland@polisen.se, tillvaxt.sodermanland@polisen.se eller tillvaxt.jonkoping@polisen.se

Anmäl dig till informationsmötet 

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Information om personuppgifter

Notera att genom att lämna dina personuppgifter ovan lämnar du samtyckte till att Polismyndigheten hanterar dina personuppgifter.

Polisen ordnar med jämna mellanrum aktiviteter för att informera om polisutbildningen och polisyrket. Samtycktet innebär att vi kan komma att kontakta dig för att till exempel bjuda in till digitala informationsträffar eller fysiska träffar med en enskild polis, för att träna tillsammans med polisen eller till ett öppet hus på en polisstation.

Vi kan också komma att kontakta dig för att få hjälp med att utvärdera en tidigare aktivitet.

Om du i framtiden inte längre vill få information och utskick från oss kommer vi att plocka bort dig från listan när du ber om det. Vi kommer att hantera dina personuppgifter i högst fem år.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.