Hoppa till innehåll
Hem » 09 januari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 januari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21:45, Tibro, stöld
Två personer var i färd med att stjäla varor från en obemannad livsmedelsbutik i Hörnebo. Butiken var utrustad med en övervakningskamera som bevakades av personal. Personalen som noterat personerna på kameran larmade polisen, men gärningspersonerna hann lämna platsen kort därefter. De lämnade platsen i en personbil vars signalement kunde lämnas till polisen.

Fortsättning, 23:00
En polispatrull fick syn på aktuell personbil i Undenäs, Karlsborg. Polisen genomförde ett fordonsstopp, och två personer kontrollerades som stämde överens med stölden från butiken i Hörnebo. De tillgripna varorna kunde lämnas tillbaka till butiken, och de två personerna, en man i 30-årsåldern samt en kvinna i 40-årsåldern, misstänks för stöld. Mannen misstänks även för grov olovlig körning.

03:57, Herrljunga, trafikolycka
En plogbil körde av väg 181 i Herrljunga. Föraren av plogbilen fick vissa smärtor i ryggen och fördes till sjukhus med ambulans. Händelsen hanterades initialt som en trafikolycka utan misstanke om brott.

04:51, Ale, trafikolycka
Föraren av en saltbil såg under sitt arbetspass en personbil som kört av vägen vid Kilanda kyrka. Föraren av personbilen, en man i 25-årsåldern, satt vid tillfället kvar i bilen men utan allvarliga skador. Polis tillkallades, och på plats uppstod misstanke om brott beträffande mannen. Han medtogs för provtagning.

Våld i nära relation
En kvinna har blivit slängd i marken och sparkad av sin man i polisområde Skaraborg. Mannen han lämna bostaden innan polis kom till platsen. Han har inte gripits i dagsläget men misstänks för misshandel och olaga hot. Kvinnan klarade sig utan allvarligare skador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.