Hoppa till innehåll
Hem » 25 december 08.04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 december 08.04, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20:04, rån, Göteborg: Sjukhuspersonal på Östra ringer polis på uppmaning av en patient, en man i 35-årsåldern. Han uppger att han blivit rånad och knivhuggen. Hans skador ska inte vara livshotande, i övrigt oklart skadeläge. En patrull har varit på plats och hört mannen. Det är dock oklart var och när rånet ska ha inträffat. En anmälan om rån, okänd gärningsman, skrivs.

22:00, brand, Härryda: Polis och räddningstjänst larmas till en adress i Mölnlycke där en brand utbrutit i en lägenhet. Elden är dock släckt när blåljuspersonal kommer fram till platsen. Det visar sig att boende i lägenheten varit på promenad och glömt släcka levande ljus. Boende har själva släckt elden med vatten och pulversläckare. Vatten ska ha droppat igenom golvet till lägenheten under. Ingen person har kommit till fysisk skada. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Misstänkt är en kvinna i 55-årsåldern.

.
23:24, inbrott, Mariestad: En man i 50-årsåldern kontaktar polis och uppger att han har haft inbrott i sin bostad. Tjuvarna har tagit sig in genom ett fönster på husets baksida. En patrull åker till platsen för att säkra bevisning och höra målsägande. På plats kan man konstatera att en grannfastighet också har haft inbrott. Man kan även se spår vid ytterligare fastigheter, men inget inbrott är konstaterat där. Två anmälningar gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:16, skadegörelse, Göteborg: Polisen får samtal om ett pågående inbrottsförsök vid en bilverkstad i Kungsladugård. En person uppges försöka bryta sig in genom en dörr, men lämnar platsen när en bil kör förbi. En patrull söker i närområdet utan att påträffa någon misstänkt person. Man ser att någon gjort åverkan på verkstadens brevinkast och en anmälan om skadegörelse, okänd gärningsperson, upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.