Hoppa till innehåll
Hem » 23 december 07.49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

23 december 07.49, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:49, Luleå

Polisen påträffar en man i centrala Luleå. Mannen är berusad och omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Vid omhändertagandet blir mannen utåtagerande. Han misstänks för våldsamt motstånd, skadegörelse och ringa narkotikabrott, eget bruk. Anmälan upprättas.

02:26, Luleå

Polisen larmas till en adress. På platsen finns en man som misstänks ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Anmälan gällande misshandel upprättas. Kvinnan tas till sjukvård för kontroll.

03:28 Luleå

Polisen larmas om en pågående misshandel utomhus i centrala Luleå. Två män ska misshandla en tredje man. Polisen åker till platsen och påträffar männen. De två misstänkta männen grips, de anhålls senare misstänkta för grov misshandel.

Övrigt

Fyra viltolyckor har rapporterats in till polisen under natten. De har skett på E4/Länsväg 728, Haparanda, på länsväg 835 Narken, Pajala, på länsväg 398 Pallakka, Övertorneå och på länsväg 721 Börjelsbyn, Kalix. Inga personskador finns rapporterade.

Två personer har omhändertagits LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.